Kom in Willemstad aan boord van de Pakjesboot van Sinterklaas kijken! 

 De enige échte stoomboot van Sinterklaas, Pakjesboot 12, zet binnenkort weer koers naar Nederland en zal op 12 november in Maassluis aankomen! Pakjesboot 12, ook bekend als het 105 jaar oude, voormalig stoomschip Hydrograaf, is sinds 1985 de officiële stoomboot waarmee Sint en zijn Pieten vanuit Spanje komen varen. Ook dit jaar zal de stoomboot wederom worden ingezet bij de landelijke intocht van Sinterklaas! Pakjesboot 12 zal een aantal dagen op verschillende plekken in Nederland afmeren. 

Vanwege het succes van vorig jaar zal Pakjesboot 12 ook in dit jaar weer een aantal dagen naar Willemstad komen. Een dag langer dan vorig jaar om nog meer mensen uit Willemstad en omgeving de gelegenheid een bezoek te brengen.

Van donderdag 24 t/m zaterdag 26 november is de stoomboot in Willemstad afgemeerd en geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen, aan boord te komen kijken. Grijp deze unieke kans om met eigen ogen te zien wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt.

De pakjesboot Tickets voor Willemstad kosten EURO 9,00 per persoon (zowel kind als volwassene). 

Waar?

     Wanneer?

Tickets

Willemstad     donderdag 24 t/m zaterdag 26 november  Reserveer
Kinderfeestje/Kinderarrangement:

Snt en zijn Pieten hebben ook een speciaal arrangement voor een kinderfeestje samengesteld voor de jarige job en alle vriendjes.
Uiteraard zijn ook niet-jarige jobjes en hun vriendjes welkom voor dit arrangement. Klik hier voor meer info.De Pakjesbootdagen zijn mede mogelijk gemaakt door: