Sinterklaas nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen aan boord van zijn schip in Haarlem! 

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas zet binnenkort weer koers naar Nederland en zal op 12 november in Maassluis aankomen! Pakjesboot 12, ook bekend als het 105 jaar oude, voormalig stoomschip Hydrograaf, is sinds 1985 de officiële stoomboot waarmee Sint en zijn Pieten vanuit Spanje komen varen. Ook dit jaar zal de stoomboot wederom worden ingezet bij de landelijke intocht van Sinterklaas! Pakjesboot 12 zal een aantal dagen op verschillende plekken in Nederland afmeren. 

Haarlem bijt de spits af, want na een aantal jaren van afwezigheid komen de Sint en Pieten weer voor een paar dagen naar Haarlem, direct na de officiële intocht in Maassluis. Sint en zijn Pieten hebben er weer zin in!

Van maandag 14 t/m woensdag 16 november geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen, aan boord te komen kijken. Heb jij altijd al willen kijken wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu deze unieke kans en kom één van deze dagen aan boord.

De pakjesboot Tickets voor Haarlem kosten EURO 9,00 per persoon (zowel kind als volwassene). 


Waar?

     Wanneer?

Tickets

Haarlem     maandag 14 t/m woensdag 16 november Reserveer 

De Pakjesbootdagen zijn mede mogelijk gemaakt door: