Agenda Pakjesbootdagen


Op veler verzoek van jong & oud zal de Stoomboot in 2017 weer open zijn voor het Nederlandse publiek tijdens de Pakjesbootdagen. 
Het nieuwe schema zal Sint pas tegen de herfst bekend maken. Hieronder staat nog de informatie van de locaties in 2016.

Waar?

Wanneer?

Tickets

Meer info

Haarlem   Reserveer Hier
Hoorn   Reserveer Hier
Huizen   Reserveer Hier
Almere   Reserveer Hier
Willemstad   Reserveer Hier
Rotterdam   Reserveer Hier


 

 


De pakjesboot Tickets kosten EURO 9,50 per persoon (zowel kind als volwassene).

Bent u van een basisschool of BSO neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!  

 

Haarlem (2016)

Na een aantal jaren van afwezigheid komen de Sint en Pieten weer voor een paar dagen naar Haarlem! Dit staat gepland direct na de intocht in Maassluis. Sint en zijn Pieten hebben er weer zin in! Lees meer..

 

Hoorn (2016)

Nieuw dit jaar in het schema is Hoorn! In samenwerking met de Club van Sinterklaas zal de Pakjesboot ook hier een aantal dagen worden opengesteld voor bezoekers. Lees meer...Huizen (2016)

Voor het 2e jaar op rij meert de Pakjesboot af in Huizen. Helaas niet zo lang dit jaar, maar ook nu is er voldoende gelegenheid an boord een kijkje te komen nemenLees meer..Almere (2016)

In Almere wordt het al het 4e jaar op rij dat de Sint en zijn Pieten er met hun boot afmeren. Er zijn namelijk nog steeds mensen in de omgeving die de boot nog niet bezocht hebben. Snel reserveren dus! Lees meer...Willemstad (2016)

Vanwege het succes van vorig jaar zal Pakjesboot 12 ook in dit jaar weer een aantal dagen naar Willemstad komen. Een dag langer dan vorig jaar om nog meer mensen uit Willemstad en omgeving de gelegenheid een bezoek te brengen! Lees meer...

 

Rotterdam (2016)

Professor Plons helpt Sinterklaas

Voor het 6e jaar op rij gaan de Sint en zijn Pieten met hun Pakjesboot naar Rotterdam, waarvan voor het 2e jaar in samenwerking met Professor Plons van het Maritiem Museum. Kinderen gaan in de kinder-doe-expo ‘Professor Plons’ op avontuur in de wonderlijke haven van Professor Plons en zijn vrienden.  Spelenderwijs maken ze kennis met verschillende schepen, het werk in de haven en hoe producten, zoals hun eigen speelgoed, per schip over de wereld vervoerd worden. Lees meer...